Go to Top

Exemple de reprezentari vizuale

Examinarea se face de la o distanta fixa (5m), separat pentru fiecare Ochi. Ocupanții au tot ce au nevoie, Dar EA a devenit o capsulă a timpului, Care păstrarea mișcării domnișoara Havisham a fost lăsată la autel de logodnicului. Havisham rămâne îmbrăcată în rochié de Nunta EI, și putrezește EI tort PE Masa Mare. Demonstrează înțelegerea Lista DIN vocabulaire grandes attentes prin crearea de vizualizările. PIP este doar un mijloc de răzbunare pentru bărbați. Crescând, PIP a fost crescut de Sora sa și de soțul EI, fierarul, Joe Gargery. EA servește ca Vocea rațiunii și reamintește în mod constant PIP Cat de Prost El tratează alții. Acelasi cercetator a utilizat electroencefalografia asupra unui lot de 40 de persoane cu diferite grade de déficiences enta vizuala. Sub aspectul conținutului, reprezentarea se aseamănă cu percepția, Dar EA reflectă însușiri concret intuitif, figuratif, schematice, relevante și semnificative. Marea așteptare, cititorul urmărește protagoniste, un băiat PE nume PIP, prin oportunitățile și relațiile DIN Viața lui. PIP se mută la Londra, lăsându-l PE Joe și forjatul. Crearea unui Storyboard soins identifică teme recurente în grandes attentes.

PIP se conformează și, deși nu interacționează prea mult, PIP admiră ”condamnatul său”. La toate categoriile de subiics-a pus in evidenta INSA inhibarea ritmului Alfa. ELE DAU aspectul de avere, dar nu sunt nimic mai mult destept mahalale glorificat. Cele Două operații prefigurează Două dintre operațiile fonda ALE gândirii. Rolul reglator al reprezentărilor se manifestă Sub Două aspecte: în pregătirea mintală anticipată a acțiunilor și în Coordonarea și corectarea traiectoriei de desfășurare a acestora. Reprezentarea sont o funcție de cunoaștere, furnizând Informații despre însușirile semnificative, caracteristice, individuale și Comune ALE obiectelor și fenomenelor perçoit antérieur. Reprezentarea reflectă însușiri concret intuitive, Dar EA realizează această reflectare în absentța obiectului, deci reflectarea este mijlocită prin intermediul experienței perceptive. Placa de vocabulaire poate fi modificat prin permiterea elevilor să vină cu propria Lor utilizare a plăcii de vocabular, Găsiți exemplul texte DIN spécifique, sau prezintă fără cuvinte. Imaginea mintală este panoramică, unitară, integrală, redând obiectul întreg, cu toate însușirile vente relevante și semnificative. Acolo, informația extrasă și reținută va fi supusă unor operații specifice de analiză, comparare, selecție și combinare, obținându-se în final o imagine mintală Nouă, de rang Cognitiv Superior, pe care o numim reprezentare.

EA marchează Primul pas PE traiectoria desprinderii actului de cunoaștere de concretul imediat și îndreptarea lui spre Résumé și général. Capacitatea de féculence a doua imagini Izolate PE rétine constitue ”minimum separabile”. Specialistul va incerca sa Puna in evidenta bagajul si semnificatia reprezentarilor vizuale ALE elevilor cu cecitate sau ambliopi, pentru ca un Copil Care a orbite la 6 Ani prezinta Alte caracteristici decat unul Care a Orbit la 10 Ani. Astfel in Tara Noastra sunt cuprinsi in scolile de Orbi Copiii a voiture acuitate Vizual nu depaseste 5%. Imaginea mintală este săracă în conținut, deoarece sunt reținute și expiré însușirile importante, caracteristice, relevante și nu cele de detaliu sau de fond. Imaginea mintală are o anumită autonomie, nefiind condiționată de prezența obiectului și putând fi declanșată DIN Interior de o trebuință, un Motiv, un interes, o emoție etc. La fel ca Joe, FORJA este invitat și acceptarea. Reprezentările se află în relație logică unele cu altele, după criteriile similitudinii, opoziției, generalității, în cadrul unui sistem reprezentațional coerent, mediat verbal.